Kantoren

PortCity IV bestaat uit ca. 7.622 m² verhuurbaar vloeroppervlak en ca. 180 parkeerplaatsen onder een wandelpromenade, exclusief beschikbaar voor gebruikers van PortCity IV. Het gebouw bestaat uit een begane grond met bemande receptie en acht ruim opgezette verdiepingen, wat kansen biedt voor bedrijven die ruimte nodig hebben en op de werkvloer verbindingen willen leggen. Elke verdieping is bovendien eenvoudig opdeelbaar in 2 units met een zelfstandige ingang om zo geheel flexibel uw eigen kantoorruimte in te richten.

PortCity IV heeft weinig constructieve wanden of kolommen die belemmerend werken op het gebruik van de kantoormeters. De open vloervelden kunnen daarnaast flexibel en naar eigen inzicht en wensen ingevuld worden. Als gebruiker kunt u bijvoorbeeld voor een traditionele opzet met binnenwanden kiezen of werkplekken creëren door middel van halfhoge kasten als afscheiding.

Er zijn ter inspiratie concrete voorbeeldplattegronden beschikbaar met betrekking tot het indelen van werkplekken. De makelaars gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hieronder de verschillende vloeren en laat u inspireren door alle mogelijkheden.

Vloeren

Vloeroppervlakte

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 7.714 m², in units vanaf 856 m².

Verdieping Metrage (in m2 v.v.o)
Kelder 32
Begane grond 806
1e verdieping 833
2e verdieping 865
3e verdieping 865
4e verdieping 865
5e verdieping 865
6e verdieping 865
7e verdieping 829
8e verdieping 829

Impressies

Bekijk een aantal voorbeeld impressies van de verschillende etages en open vloervelden die flexibel en geheel naar wens in te vullen zijn. U kunt uw eigen kantoorruimte dan ook geheel zelf invullen en maken zoals u wenst.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen aanpassen