Faciliteiten

Lunchcafé PortCity II

Bij het nabijgelegen Lunchcafé PortCity II kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of borrelen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en modern en sfeervol ingericht. Een toplocatie met zonnig terras en als achtergrond decor de unieke sfeer van de Rotterdamse haven.

Geniet van een goede kop koffie tijdens een bespreking of een heerlijke lunch waarbij gastvrijheid, service en kwaliteit de ingrediënten vormen tot een voortreffelijke (zakelijke) lunchmaaltijd. Ook een borrel is mogelijk, met vrienden, collega’s of relaties bijpraten onder het genot van een goed glas wijn of een biertje.

Laten bezorgen of meenemen is ook geen probleem. Voor meetings & events is zelfs een vergaderzaal beschikbaar.

Voorzieningen PortCity IV & de Waalhaven

Veilig en aantrekkelijk vestigingsklimaat

Dankzij centraal cameratoezicht hoeft u zich als ondernemer in de Waalhaven geen zorgen te maken over de veiligheid van uw mensen, goederen, terreinen en gebouwen. Het langdurig stallen van containers, trucks en chassis is in de Waalhaven verboden. Dit resulteert in een veilig, opgeruimd straatbeeld en goed bereikbare bedrijventerreinen. Met zijn frisse uitstraling en prachtige panorama’s vormt de Waalhaven hét visitekaartje van de Rotterdamse haven. De komende jaren wordt de verbinding met het stadscentrum versterkt, waardoor de Waalhaven nóg aantrekkelijker wordt voor passanten.

 

Uitstekende infrastructuur en voorzieningen

Als ondernemer profiteert u in de Waalhaven van uitstekende infrastructuur en voorzieningen. Denk aan glasvezelverbinding en  (LNG-)brandstofpunten. Restaurants en andere horecavoorzieningen nodigen uit tot een uitstap met klanten, relaties en personeelsleden. Truckchauffeurs zijn welkom op de moderne en goed beveiligde truckparking met diverse voorzieningen. Daarnaast heeft de Waalhaven een afstelplaats voor chassis.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen aanpassen